De referentie in polyethyleen cleanroom-verpakkingen

Beyers Plastics is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige polyethyleen cleanroom-verpakkingen voor diverse industrieën die behoefte hebben aan schone en veilige verpakkingen. We richten ons op de biofarmaceutische en medische industrie, maar bedienen ook andere sectoren zoals voedsel, lucht- en ruimtevaart, zonne-energie, halfgeleiders en chemie. Onze verpakkingen zijn ontworpen om producten te beschermen tegen besmetting en schade tijdens transport en opslag. We gebruiken alleen de beste materialen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke industrie.

Vraag meer info

Cleanroom klasse 7-gecertificeerde plastic verpakking

Beyers ‘Plastics biedt een reeks folies aan op basis van farmaceutische kwaliteitsharsen, in overeenstemming met de branchestandaarden voor een breed scala aan toepassingen. Geëxtrudeerde folie wordt geleverd voor laminatiedoeleinden of verwerkt tot platen en zakken in een van onze cleanroom-klasse 7-omgevingen.

We bieden breedtes van 150 mm tot 2200 mm en lengtes tot 3000 mm in diktes van 20 tot 200 micron. De verpakking is gecertificeerd voor gebruik in een cleanroom klasse 7.

 

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen cleanroom-verpakkingen

  • ISO 9001
  • ISO 14644-1 klasse 7
  • Pharmacopoeia
  • Op maat gemaakte gecertificeerde producten op aanvraag

Certificatie

VOLDOET AAN DE GMP-RICHTLIJNEN

Cleanroom-omgeving klasse 7

In ons bedrijf hebben we een team van goed opgeleid en ervaren personeel dat vertrouwd is met GMP-georiënteerde cleanroomproductie. We volgen strikte richtlijnen en voorschriften. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze producten consequent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit garandeert een voortdurend hoog niveau van kwaliteit van al onze producten.

Alle cleanroom geproduceerde zakken en vellen zijn dubbel of driedubbel verpakt voor gebruik in uw cleanroom. Ze zijn individueel gelabeld, waardoor een volledige traceerbaarheid van de hele toeleveringsketen mogelijk is.

 

lees meer

Gericht op oplossingen

GECERTIFICEERDE CLEANROOM-VERPAKKINGen VOOR elke INDUSTRIE

Wij hebben oplossingen voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan schone, gecertificeerde verpakking voor zijn producten of componenten. Beyers Plastics produceert verpakkingen in verschillende vormen, maten en materialen. Op maat gemaakt voor de vereisten van uiteenlopende industrieën, zoals de farmaceutische, medische, elektronica-, luchtvaart- en ruimtevaartindustrie.

Beyers Plastics