Menu

Services

Beyers Plastics is gespecialiseerd in de productie van polyethyleenverpakkingen. Onze producten zijn bestemd voor de biofarmaceutische en medische sector en alle industrieën waar cleanroomverpakkingen nodig zijn. Dit zijn onder andere de chemische, voedings-, ruimtevaart-, zonne-energie- en halfgeleiderindustrie.

more

Projecten

Beyers Plastics heeft een ruime ervaring in de extrusie en conversie van polyethyleenfolie in cleanroom 7-omgevingen. De gebruikte granulaten zijn speciaal voor de farmasector ontwikkeld, en onze producten zijn specifiek op onze klanten afgestemd. Aarzel niet om meer informatie over onze projecten te vragen.

Klanten

Veel grote ondernemingen in uiteenlopende sectoren, waaronder de meeste bedrijven uit de top tien van de farmasector, gebruiken onze producten. Daar zijn we terecht trots op. Vraag ons naar onze referenties.

more

De cleanroom 7-omgeving

Beyers Plastics beschikt over verschillende cleanrooms. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers garanderen op elk moment de topkwaliteit van onze producten geproduceerd volgens de GMP-principes. De zakken en vellen die ze in onze cleanrooms maken, worden dubbel of drievoudig verpakt en afzonderlijk gelabeld. Zo blijven de producten in heel de supply chain traceerbaar. Beyers Plastics levert ook drukoplossingen voor cleanrooms en gebruikt daarbij isopropanolbestendige inkt, conform de geldende EU-voorschriften. Om het aanbod te vervolledigen kunnen we samen met onze partners ook gecertificeerde, door middel van gammastraling gesteriliseerde producten aanbieden.

© 2023 - Beyers Plastics
Motionmill webdesign, seo & internet services