Opgericht in 1970, werd Beyers Plastics in de loop der jaren een gespecialiseerde producent van polyethyleen verpakkingen voor de biofarmaceutische, medische en andere industrieën die schone verpakkingen vereisen, zoals voeding, lucht- en ruimtevaart, zonne-energie, halfgeleiders en chemie.

Bij Beyers Plastics zijn kwaliteit en veiligheid van het grootste belang. We zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd en hebben een GMP-georiënteerd productieproces. Dit betekent dat we strikte richtlijnen en voorschriften volgen om ervoor te zorgen dat onze producten consequent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Een van de belangrijkste manieren waarop we kwaliteitscontrole handhaven, is via onze ‘Notification of Change procedure‘. Deze procedure wordt strikt nageleefd wanneer er een verandering is in de productie, hars of juridische status. Alle wijzigingen die aan onze producten worden aangebracht, worden volledig gedocumenteerd en dit over het hele traject van hars tot eindproduct.

Naast onze Notification of Change procedure hebben we ook volledige traceerbaarheid gedurende ons gehele productieproces. Dit komt doordat we in-house extrusie en productie uitvoeren, waardoor we de volledige productiestroom van hars tot eindproduct kunnen beheersen.

Beyers’ Plastics maakt deel uit van de TEKNIPLEX Group. Dit brengt decennia aan ervaring en expertise in de kunststofindustrie samen. We bieden nu een nog breder scala aan oplossingen voor uw verpakkingsbehoeften, van medische verpakkingen tot cleanroom-verpakkingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u van dienst kunnen zijn.

Al onze in cleanroom gemaakte producten worden geleverd met een Certificaat van Analyse, waaruit blijkt dat ze voldoen aan de overeengekomen specificaties. Dit certificaat vermeldt ook de naleving van EU-regelgeving.

We begrijpen het belang van het handhaven van een schone omgeving in een cleanroom. Daarom voeren we voortdurende deeltjesmonitoring uit van onze cleanrooms, zowel door ons eigen personeel als door externe controleorganisaties. Onze producten zijn vrij van verontreinigingen en geschikt voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen.

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen verpakking

Onze faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, waardoor zakken en buizen van polyethyleen gegarandeerd zijn voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen. Op verzoek kunnen wij gecertificeerde gesteriliseerde producten leveren, op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Beyers Plastics