Ons team van experts komt tegemoet aan de behoeften van onze farmaceutische klanten. We werken nauw samen met hen om hun specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te ontwikkelen die aan hun behoeften voldoen. We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit verpakkingsproducten en -diensten aan onze klanten en we zijn trots om een ​​vertrouwde leverancier te zijn van veel van de top 10 farmaceutische bedrijven.

Het spreekt voor zich dat we het belang begrijpen van hoogwaardige farmaceutische en medische verpakkingen. We bieden een verscheidenheid aan plastic zakken die speciaal zijn ontworpen om medische benodigdheden schoon en veilig te houden tegen besmetting en antiseptische bescherming bieden. We werken ook nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen.

Steriel

Deze zakken zijn speciaal ontworpen om medische benodigdheden schoon en veilig te houden tegen contaminatie en bieden ook antiseptische bescherming. Deze kunnen gesteriliseerd worden door onze partners met Gammastraling of X-ray, inclusief de benodigde certificaten.

GMP compliant

Onze cleanroom producten worden vervaardigd volgens GMP-richtlijnen in ISO-klasse 7, in overeenstemming met de EU-regelgeving. Onze productielocatie is ISO-gecertificeerd.

Pharma Grade

Onze polyethyleen cleanroom zakken, vellen, folies en buizen zijn gemaakt van Pharmacopoeia LDPE harsen, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken van een breed scala aan medische en farmaceutische producten, van tabletten en capsules tot injectables en medische hulpmiddelen.

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen verpakking

Onze faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, waardoor zakken en buizen van polyethyleen gegarandeerd zijn voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen. Op verzoek kunnen wij gecertificeerde gesteriliseerde producten leveren, op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Op maat volgens uw specificaties voor grootte en dikte

We zetten polyethyleenfilm om, gebaseerd op farmaceutische kwaliteitsharsen in overeenstemming met normen voor farmaceutische verpakkingen, in zakken en vellen in een van onze cleanroom-klasse 7-omgevingen. We bieden breedtes van 150 tot 2200 mm en lengtes tot 3000 mm in diktes van 20 tot 200 micron. Al onze cleanroom producten worden op maat gemaakt en kunnen op verzoek ISO-gecertificeerd worden.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Beyers Plastics, bel of mail ons:

Beyers’ Plastics N.V.
Rijksweg 41
Industriezone N°426
B-2870 Puurs-Sint-Amands
route

info.beyersplastics@tekni-plex.com
T +32 3 886 31 63
F +32 3 886 21 07

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beyers Plastics