Een ruim gamma cleanroom zakken en folies

We produceren een breed gamma aan cleanroom zakken en folies vervaardigd in een gecertificeerde GMP-omgeving. We verminderen het risico op verontreiniging door altijd gebruik te maken van zuivere harsen, waardoor we voldoen aan de FDA- en EU-normen. Ontdek ons assortiment platte en zijvouwzakken en zak-in-zaksystemen, op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. We bieden breedtes van 60 tot 2200 mm en lengtes tot 3000 mm in diktes van 20 tot 200 micron. Al onze cleanroom producten zijn op maat gemaakt en kunnen op verzoek gecertificeerd worden.

 

Contacteer ons

voor meer informatie of een gerichte offerte

Wij komen tegemoet aan uw specifieke behoeften

Cleanroom zakken & folies op maat

Wij hebben oplossingen voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan schone, gecertificeerde verpakkingen voor hun producten of onderdelen. Beyers’ Plastics produceert verpakkingen in verschillende vormen, maten en materialen, op maat gemaakt voor de eisen van allerlei soorten industrieën.

Op verzoek kunnen wij ook andere gecertificeerde, gesteriliseerde verpakkingen produceren.

Voldoet aan de GMP-richtlijnen

Klasse 7 cleanroom-omgeving

Ons goed opgeleide en ervaren personeel is vertrouwd met GMP-georiënteerde cleanroomproductie en garandeert hoge kwaliteit in onze producten. Alle cleanroom gemaakte zakken en folies zijn dubbel of driedubbel verpakt voor gebruik in uw cleanroom en gelabeld, waardoor volledige traceerbaarheid van heel de toeleveringsketen mogelijk is.

 

Cleanroom bags: the essential solution for maintaining contamination-free environments.

Volledige traceerbaarheid

Bedrukking en verpakking

Onze cleanroom zakken en folies zijn dubbel of driedubbel verpakt voor gebruik in uw cleanroom, waardoor ze vrij zijn van verontreinigingen. Deze extra verpakking biedt ook extra bescherming tijdens transport en opslag. Bovendien zijn al onze cleanroom zakken en folies gelabeld, waardoor volledige traceerbaarheid mogelijk is van de volledige toeleveringsketen. Dit zorgt ervoor dat u vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit en zuiverheid van de producten die u van ons ontvangt. Bedrukking gebeurt met Isopropanol-bestendige inkt, in overeenstemming met toepasselijke EU-regelgeving.

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen verpakking

Onze faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, waardoor zakken en buizen van polyethyleen gegarandeerd zijn voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen. Op verzoek kunnen wij gecertificeerde gesteriliseerde producten leveren, op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Beyers Plastics, bel of mail ons:

Beyers’ Plastics N.V.
Rijksweg 41
Industriezone N°426
B-2870 Puurs-Sint-Amands
route

info.beyersplastics@tekni-plex.com
T +32 3 886 31 63
F +32 3 886 21 07

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beyers Plastics