Beyers Plastics legt zich toe op het waarborgen van hoge kwaliteitsnormen in haar productieprocessen. Het bedrijf is gecertificeerd onder ISO 9001-2015 en volgt Good Manufacturing Practices (GMP) om ervoor te zorgen dat al haar producten voldoen aan de vereiste normen. De certificering garandeert consistente en efficiënte processen, wat leidt tot volledige klanttevredenheid. Van in-house extrusie tot traceerbaarheid, elk aspect van de productie bij Beyers Plastics wordt nauwlettend gevolgd, want al onze producten moeten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

In-house certificering

Het bedrijf heeft strikte procedures voor het doorvoeren van wijzigingen in haar productieprocessen en het soort harsen dat wordt gebruikt. De procedure voor kennisgeving van wijzigingen wordt nauwgezet gevolgd om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen geen negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de producten die we produceren.

Analyse certificaat

Alle producten die in de cleanroom worden gemaakt, worden geleverd met een Certificaat van Analyse, waaruit de overeenstemming met overeengekomen specificaties en naleving van EU-regelgeving blijkt.

Volledige traceerbaarheid

In-house extrusie en productie stellen ons in staat om de volledige productiestroom van hars tot afgewerkt product te controleren, met een traceerbaarheid die tot 10 jaar teruggaat.

Pharmacopoeia

Beyers Plastics voldoet volledig aan de relevante pharmacopoeia-regels voor de bereiding, toediening en kwaliteitscontrole van haar producten.

Op maat gemaakte, gecertificeerde producten op aanvraag

Beyers Plastics biedt een flexibele en betrouwbare oplossing voor de productie van cleanroom kunststoffen met de mogelijkheid om producten aan te passen aan specifieke klantvereisten. Het bedrijf biedt certificering voor deze producten op aanvraag, waarbij wordt aangetoond dat ze voldoen aan relevante pharmacopoeia-standaarden. Want onberispelijke kwaliteit en klanttevredenheid gaan hier hand in hand.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Beyers Plastics, bel of mail ons:

Beyers Plastics N.V.
Rijksweg 41
Industriezone N°426
B-2870 Puurs-Sint-Amands
route

info.beyersplastics@tekni-plex.com
T +32 3 886 31 63
F +32 3 886 21 07

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beyers Plastics