Wij komen tegemoet aan uw specifieke eisen

Antistatische verpakking is bijzonder belangrijk in de halfgeleiderindustrie, waar elektronische apparaten en componenten zeer gevoelig zijn voor ESD-beschadiging. Het wordt ook gebruikt bij de verpakking van andere gevoelige elektronische apparaten, zoals harde schijven, geheugenchips en andere computeronderdelen. In deze sectoren is antistatische verpakking essentieel om ervoor te zorgen dat de elektronische componenten niet worden beschadigd tijdens transport en opslag.

Antistatische verpakking is essentieel voor het beschermen van gevoelige elektronische componenten tegen elektrostatische ontlading (ESD)-schade. In de hedendaagse wereld worden elektronische apparaten en componenten steeds kleiner, sneller en gevoeliger, waardoor een verhoogd niveau van bescherming tegen statische elektriciteit nodig is.

ESD bescherming

Antistatische verpakking is ontworpen om de opbouw van statische elektriciteit op het oppervlak van de verpakking te voorkomen, wat ESD-schade kan veroorzaken. Dit wordt bereikt door materialen te gebruiken die een lage oppervlakteweerstand hebben, zoals polyethyleen, polypropyleen of polyester. Deze materialen dissiperen elke statische lading die wordt gegenereerd, waardoor de elektronische componenten aan de binnenkant worden beschermd.

Cleanroom classificatie

Onze cleanrooms en volledig uitgeruste laboratorium zijn ISO 14644-1 Klasse 7, waardoor productie plaatsvindt binnen een gecontroleerde cleanroom-omgeving om een ​​superieur niveau van reinheid te behouden.

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen verpakking

Onze faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, waardoor zakken en buizen van polyethyleen gegarandeerd zijn voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen. Op verzoek kunnen wij gecertificeerde gesteriliseerde producten leveren, op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Op maat gemaakt volgens opgegeven grootte en dikte

We converteren polyethyleenfolie, gebaseerd op farmaceutische kwaliteit harsen in overeenstemming met de normen voor farmaceutische verpakkingen, tot zakken en vellen in een van onze cleanroom Klasse 7-omgevingen. We bieden breedtes van 150 mm tot 2200 mm en lengtes tot 3000 mm in diktes van 20 tot 200 micron.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Beyers Plastics, bel of mail ons:

Beyers’ Plastics N.V.
Rijksweg 41
Industriezone N°426
B-2870 Puurs-Sint-Amands
route

info.beyersplastics@tekni-plex.com
T +32 3 886 31 63
F +32 3 886 21 07

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beyers Plastics