Een breed gamma cleanroom folie & buis

Onze cleanroom folie en buis zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en lengtes en kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Cleanroom folie en buis zijn uitstekend geschikt voor het verpakken van langer medisch materiaal of wanneer u hetzelfde item continu wilt verpakken. Onze polyethyleen cleanroom folie is geschikt voor gammastraling sterilisatieprocessen.

We produceren onze cleanroom folie en buis volgens de hoogste normen. Ons team van experts komt volledig tegemoet aan de behoeften van onze klanten. Zij werken nauw met hen samen om hun specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen te ontwikkelen. We leveren de hoogste kwaliteit verpakkingsproducten en diensten aan onze klanten en zijn er trots op om een ​​betrouwbare leverancier te zijn van veel topbedrijven.

 

Contacteer ons

voor meer informatie of een gerichte offerte

Wij komen tegemoet aan uw specifieke behoeften

Cleanroom folie & buis op maat

Wij hebben oplossingen voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan schone, gecertificeerde verpakkingen voor hun producten of onderdelen. Beyers Plastics produceert verpakkingen in verschillende vormen, maten en materialen, op maat gemaakt voor de eisen van allerlei soorten industrieën.

Op verzoek kunnen wij ook andere gecertificeerde, gesteriliseerde verpakkingen produceren.

VOLDOET AAN DE GMP-RICHTLIJNEN

Klasse 7 cleanroom-omgeving

Om aan deze eisen te voldoen, extruderen wij polyethyleenfolie in een cleanroom omgeving van klasse 7. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct vrij is van verontreinigingen en geschikt is voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom toepassingen. Ons assortiment films is gebaseerd op farmaceutische kwaliteitsharsen die op maat kunnen worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. De geëxtrudeerde folie kan als zodanig worden geleverd voor laminatiedoeleinden of worden verwerkt tot follies en zakken in een van onze cleanroom omgevingen van klasse 7. Dit garandeert dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

Volledige traceerbaarheid

Bedrukken en verpakken

Alle tassen en vellen die in de cleanroom zijn vervaardigd, worden dubbel of driedubbel verpakt. Elk product is individueel gelabeld om volledige traceerbaarheid te garanderen gedurende de hele supply chain. Het drukken gebeurt met inkt die bestand is tegen isopropanol, in overeenstemming met de geldende EU-regelgeving.

ISO GECERTIFICEERD

Polyethyleen verpakking

Onze faciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, waardoor zakken en buizen van polyethyleen gegarandeerd zijn voor gebruik in de meest veeleisende cleanroom-toepassingen. Op verzoek kunnen wij gecertificeerde gesteriliseerde producten leveren, op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant.

Contacteer ons

Voor meer informatie over Beyers Plastics, bel of mail ons:

Beyers Plastics N.V.
Rijksweg 41
Industriezone N°426
B-2870 Puurs-Sint-Amands
route

info.beyersplastics@tekni-plex.com
T +32 3 886 31 63
F +32 3 886 21 07

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beyers Plastics